HİZMETLERİMİZ

Gıdı, Yanak ve Alın Uygulamaları
Gıdı oluşumunun temel nedenleri;
• Bölgede birikmiş fazla yağ
• Yüz cildinizin sarkması yani jawline hattınızın gıdı bölgesiyle birleşip çene hattınızın kaybolması
• Son olarakta submental kasların gevşeyip tonus kaybetmesiyle açıklayabiliriz.

Günümüzde gerek mesleki gerek sosyal nedenlerle ekran önünde uzun saatler geçirmek omurga yapısının bozulmasına ve öne doğru baş pozisyonu şeklinde kendisini göstermektedir. Buda submental kasların zayıflanmasına neden olmaktadır.

Gıdı problemleri günümüz popülasyonunun yaklaşık %79’nu kadın erkek fark etmeksizin her iki cinste de mutsuzluk ve kaygı yaratmaktadır. Güncel çözümlerde ki morarma, kanama, acılı iyileşme süreci kişilerin tedaviye başlama cesaretini olumsuz etkilemektedir.

Non-invaziv bir uygulama olan emface gıdı tedavisi kastan cilde tüm katmanları hedefler. Senkronize radyo frekans plus ve Hifes teknolojileri tek bir aplikatörde toplanmıştır. Gıdı
aplikatörünün, yüz aplikatöründen farklık kılan senkronize radyo frekans plus teknolojisini kullanmasıdır.

Bu yüksek güç sayesinde tüm fasiyel katmanlar için homojen ısınma ve yağ apoptozunu gerçekleştirir. Hifes ise direkt olarak submental kasları hedefler. Tonus kaybı destek kaybı
demektir. Bu da daha belirgin gıdı oluşumu anlamına gelir. Gıdı oluşumunda belirleyici olan digastrik kası ise hifes teknolojisini hedef alır. Sadece digastrik kası çalıştırması için dizayn edilmiş özel bir aplikatördür. Depresör kaslar sitimule edilemezler. Sonuç olarak senkronize radyo frekans plus kolajen ve elastin lifleri yeniden modelleme ve stimülasyon yaparken yağ apoptozu sayesinde yağlanmayı azaltır. Gıdıyı küçültür.

Hifes teknolojisinde digastrik kası stimüle edip lifting yani dokuda sıkılaşma görevini üstlenir. Böylelikle yağ dokusu küçülürken ciltte sarkma problemini gerçekleşmez.

Emface gıdı uygulaması toplam 20 dk’lık seans süresi içerir. Haftada 4 gün uygulanmak suretiyle toplam 4 seans önerilir. İşlem sırasında ve sonrasında herhangi bir kızarıklık, morarma, acı, ağrı hissedilmez.