HİZMETLERİMİZ

Medikal Cilt Bakımı: Periyodik aralıklarla yapılan Cilt Bakımı ile daha sağlıklı, daha genc bir cilde sahip olmak mümkün. Cilt üzerine geçen her sohbet, cildimizin daha güzel görünmesi için bizi hemen harekete geçirir ve ekstra çaba
sarf ederiz. Farklı ürünler deneyerek kendi imkanlarımızla cilcimize bakım yapmaya çalışırız. Ancak çevremizden önerilen ürünlerle evde yapılan bakımlar istediğimiz sonucu alma konusunda yetersiz kalacaktır. Bu nedenle cilt bakımı
poliklinik ortamında kişinin cildine özel planlanmalı ve mutlaka cildin durumuna uygun ürünlerle uygulanmalıdır.

Medikal Cilt Bakımı Neden Yaptırılmalıdır ?
Günümüz koşullarında cildimizi etkileyen faktörler her geçen
gün olumsuzluğunu arttırmaktadır. Sigara kullanımı, düzensiz beslenme, stres gibi nedenlerin cildimizde oluşturacağı tahribatı gidermek için belirli aralıklarla profesyonel bir cilt bakımı tercih etmek faydalı olacaktır. Düzenli yapılan cilt bakımı uygulamaları ile cildin daha genç ve daha sağlıklı görünmesi hedeflenir.

Medikal Cilt Bakımı Nasıl Yapılır ?
Bakıma başlamadan önce ilk olarak cilt analizi yapılarak
bakımda uygulanacak İşlemler belirlenir. Cilt analizinde belirlenenler: cilt tipi, cilt altı dokusu, cilt kalınlığı, cilt durumu (yağlı – kuru – karma ), cilt problemleri (akne, sivilce, kuruluk, gözenek büyüklüğü, açık ya da kapalı siyah noktalar) ve bu problemlerin giderilmesine yönelik cildin ihtiyacı olan bakım prosesi oluşturulur.

Medikal Cilt Bakımını Kimler Yaptırabilir ?
Yapılan uygulama cilt sağlığı adına olduğu için tüm kadın ve
erkeklere uygulanabilir.

Medikal Cilt Bakımı Faydaları Nelerdir ?
Cildin genç yaşlarda kendini yenileme özelliği, yaş aldıkça yavaşlar. Düzenli olarak yapılan cilt bakımı, cildin genç yaşlardaki gibi yenilenmesini sağlar.

• Nem kayıplarına bağlı kırışıklıklarda azalma sağlanır.
• Temizlenen gözenekler küçülür.
• Akne oluşumu engellenir.
• Işıldayan ve parlak sağlıklı bir cilt elde edilir.
• Siyah noktalardan arındırılan cilt daha temiz görünür

Medikal Cilt Bakımı Hangi Sıklıkta Yapılmalıdır ?
Profesyonel cilt bakımının, cilt sağlığının korunması ve yaş
alımına bağlı oluşacak cilt problemlerinin önüne geçebilmek için uzmanınızın size önerdiği zaman aralıkları ile yapılması önerilmektedir. Ayda bir yapılan cilt bakımların etkinliği, cildin günlük bakımının yapılması ve uygun nemlendirici kremlerle desteklenmesi ile artacaktır.